marți, 12 martie 2024

Vinăria Chateau Vartely a fost distinsă cu premiul Booking.com Traveller Review Awards 2024, obținând un impresionant rating. Ce notă a obținut

Vinăria Chateau Vartely a fost distinsă cu premiul Booking.com Traveller Review Awards 2024, obținând un impresionant rating de 9.2!




🥂Republica Moldova a devenit o destinație importantă pe harta globală a turismului vitivinicol. S-a dezvoltat și a crescut numărul vinăriilor și cramelor cu facilități turistice, care au completat „Drumului Vinului Moldovei”, ce cuprinde 1560 de kilometri de circuite în toate cele trei regiuni vitivinicole cu Indicație Geografică Protejată - Codru, Valul lui Traian, Ștefan Vodă - și totodată, oferă zeci de experiențe oeno-gastronomice și de aventură ușoară la cele 40 de crame, 12 vinoteci și 21 de evenimente cultural-vinicole.


🛏 Pentru cei care încă nu au reușit să ajungă Complexul Turistic Chateau Vartely, e bine să știe că aici veți găsi 3 case de tip hotelier, 2 săli de restaurant, 2 săli pentru degustare, o curte interioară imensă special amenajată pentru a vă simți liber şi relaxat în sânul naturii.
🍽 Vinăria primește fiecare vizitator în gospodăria sa vinicolă, transformând degustarea într-o experiență de neuitat. În sala principală de degustare puteţi alege unul din multiplele pachete de degustare, pentru a cunoaște vinurile produse de Chateau Vartely. Iar în cea de-a doua sală de degustare „World Collection”, veți găsi una din cele mai vaste colecții de vinuri din Republica Moldova de pe cele 5 continente.

Vin la Selgros – Chateau Vartely: Individo Saperavi și Taraboste



Pentru mai multe detalii accesați site-ul web vartely.md.
Sursa: pagina de Facebook, Chateau Vartely Winery 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu