miercuri, 24 ianuarie 2024

Expoziție specializată de turism Matka Nordic Travel Fair 2024, cel mai mare eveniment de promovare a turismului în Europa de Nord

Pe data de 18 ianuarie, în capitala Finlandei, Helsinki, a început expoziția specializată de turism Matka Nordic Travel Fair 2024 - cel mai mare eveniment de promovare a turismului în Europa de Nord, unde Republica Moldova este prezentă cu stand de țară.



🌍 În cadrul expoziției este promovată oferta turistică națională prin materiale informative precum Agenda cultural-turistică ,,Pomul Vieții” 2024, care include 40 de evenimente, harta și broșura turistică de țară. Totodată turiștii din piața nordică vor face cunoștință cu tururi gastronomice, vinicole, culturale și pachetele turistice prezentate de agențiile de turism.
‼️ Participarea Republicii Moldova în acest an reprezintă o continuare a eforturilor de promovare a țării ca destinație turistică pe această piață, având ca scop poziționarea pe harta turistică globală.
📌 Participarea și reprezentarea Republicii Moldova în cadrul expoziției din acest an, are loc cu suportul Ministerul Culturii și Oficiul Național al Turismului.

Mai multe poze de la eveniment - aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu