joi, 25 ianuarie 2024

O nouă expoziție specializată de turism ,,FITUR 2024”, în cadrul căreia Republica Moldova participă în premieră cu stand de țară. Despre ce țară e vorba

Oficiul Național al Turismului al Republicii Moldova anunță printr-un comunicat de presă că începând de astăzi, 24 ianuarie, la Madrid, Regatul Spaniei, a început expoziția specializată de turism „FITUR 2024”, în cadrul căreia Republica Moldova participă în premieră cu stand de țară. Evenimentul reprezintă unul de referință pentru profesioniștii în domeniul turismului din Europa și America Latină cu participarea a 130 de țări.



Delegația Republicii Moldova este compusă din reprezentații: Oficiul Național al Turismului al Republicii Moldova, Medical Tourism Association of Moldova, Asociația Patronală a Industriei Turismului din RM - APIT, Asociatia Nationala pentru Turism Receptor si Intern. De asemenea menționăm și cele 3 agenții de turism receptor: GoAdventure, Tatrabis, Ways Travel, vinăria Castel Mimi și compania aeriană FLYONE.
🌍 În cadrul evenimentului va fi prezentată Agenda cultural-turistică ,,Pomul Vieții” 2024, care include 40 de evenimente, harta și broșura turistică de țară. Totodată, vizitatorii expoziției de turism vor avea posibilitatea de a se informa despre tururile gastronomice, vinicole, culturale și de a face cunoștință și cu alte oferte ale agențiilor de turism.
‼️ Acest eveniment contribuie pe deplin la dezvoltarea și promovarea 🇲🇩 Republicii Moldova ca destinație turistică, având ca scop atragerea turiștilor străini, care vor rămâne convinși de faptul că Republica Moldova este o destinație turistică autentică și competitivă.
🇲🇩 Ambasadorul Republicii Moldova în Regatul Spaniei, E.S. Eugeniu Revenco, a vizitat standul Republicii Moldovei, salutând inițiativa de prezentare a țării noastre ca o destinație turistică autentică pe piața Spaniei, aceasta fiind una cu potențial sporit pentru Moldova.


📌 Participarea și reprezentarea Republicii Moldova la #FITUR, Madrid are loc cu suportul Ministerului Culturii și a Oficiului Național al Turismului.

Mai multe poze de la eveniment, vedeți aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu